Tinustechniek; Premium Volvo Upgrades   slogan tinustechniek

  Home
  Produkten
       Ophanging
       PU bussen
       Uitlaten
       Motortoebehoren
       Motordelen
       Aandrijving
       Specials
       Diversen
       Tools
       !! Opruiming !!

  Artikelen

  Contact
  Partners
    Hot-Spark
    Advanced Performance Parts
    Tinustuning
    Tinustussengas

Aandrijving

Een greep uit diverse upgrade onderdelen voor de (semi)klassieker is onderstaand weergegeven (alle prijzen zijn reeds inclusief 21% btw).


Koppelingshuizen specials      Prijs: vanaf €165,-

klik ter vergroting Vanwege hoge revisieprijzen, slijtage en wanneer het motorvermogen wordt opgevoerd ontstaat vaak de behoefte voor een duurzamere versnellingsbak (zie Artikelen > Aandrijving). Door gebruik te maken van een aangepast koppelingshuis kan een B18/20/30 voorzien worden van een een 5-bak (M47), 4-bak met overdrive (M46). Levering geschied met inruil van de orginele koppelingshuizen.


Electrische km-teller kits      Prijs: €249,95

klik ter vergroting Met deze kit kunt u vrijwel elke versnellingsbak gebruiken in uw auto met mechnische km-teller unit: ook versnellingsbakken zónder een aansluiting voor een mechanische kilometertellerkabel. Deze kit bestaat uit een magneetsensor die op de aandrijfas geklemd wordt (verschillende diameters leverbaar), een sensor, een stukje electronica en een kleine unit met electromotor die de km-teller kabel kan aandrijven. De electronica regelt de overbrengingsverhouding, die traploos is in te stellen.


Voor bestellingen of produktgerichte vragen, mail : info@tinustechniek.nl

Website and contents © Copyright Tinustechniek 2011.