Tinustechniek; Premium Volvo Upgrades   slogan tinustechniek

  Home
  Produkten
       Ophanging
       PU bussen
       Uitlaten
       Motortoebehoren
       Motordelen
       Aandrijving
       Specials
       Diversen
       Tools
       !! Opruiming !!

  Artikelen

  Contact
  Partners
    Hot-Spark
    Advanced Performance Parts
    Tinustuning
    Tinustussengas

Motor, toebehoren

Voor de B18/20/30 motoren zijn ondermeer de volgende upgrades voorradig voor toebehoren. Standaard en orginele motordelen zijn eveneens leverbaar, evenals diverse performance onderdelen voor de B21/23/230 motoren (alle prijzen reeds inclusief 21% btw).


Hot-Spark electronische ontsteking kits B18/20/30 en B19/21/23      Prijs: slechts 44,-- !

klik ter vergroting Voor strooomverdeler van de B18/20/30 en van de B19/B21/B23 (types A en E) zijn Hot-Spark ontstekingkits leverbaar. Deze upgrade set bestaat uit een Hall-sensor ter vervanging van de oude contactpunten en condensator, en is een perfecte upgarde van de ontstekingen die technisch verder nog in goede staat zijn. Deze upgrade zorgt voor een krachtigere en nauwkeurigere vonk, (ook bij zeer hoge toerentallen) en zorgt voor een betere koude start. Daarnaast behoort het afstellen van de contactpunten en vervangen van de condensator definitief tot het verleden.

Indien de electrische installatie (gepanserde bobinekabel) dit vereist is eventueel een diodesetup bij te leveren.


High Energy bobine, voor 6 en 12 volt      Prijs: Slechts 49,--

klik ter vergroting Een verouderde bobine zorgt vaak voor een zwakke vonk. Deze 'High Energy'-bobines hebben een secundaire hoogspanning van maar liefst 50.000 Volt. De hierdoor sterkere vonk bevordert een goede verbranding. De bobine heeft een verchoomde behuizing en is Epoxy-gevuld en kan daardoor goed tegen trillingen. Leverbaar in 0,6 Ohm, 1,7 Ohm of 3,3 Ohm primaire weerstand, en kan daarom met vrijwel met elke ontsteking toegepast worden.


Siliconen slangen      Prijs: vanaf 10,-

klik ter vergroting

Siliconenslangen in alle maten en vormen. Bochten van 30, 45 en 90 graden, rechte stukken, en afwijkende vormen. Deze siliconenslangen hebben een zeer lange levensduur en zijn zeer stevig door meerlaagse vezelversterking. Een zeer goede vervanger van ondermeer de oude rubberen koelwaterslangen.


Voor bestellingen of produktgerichte vragen, mail : info@tinustechniek.nl


Website and contents Copyright Tinustechniek 2011.