Tinustechniek; Premium Volvo Upgrades   slogan tinustechniek

  Home
  Produkten
       Ophanging
       PU bussen
       Uitlaten
       Motortoebehoren
       Motordelen
       Aandrijving
       Specials
       Diversen
       Tools
       !! Opruiming !!

  Artikelen

  Contact
  Partners
    Hot-Spark
    Advanced Performance Parts
    Tinustuning
    Tinustussengas

Uitlaten

Voor de B18/20/30 motoren zijn ondermeer de volgende externe upgrades voorradig. Standaard en orginele motordelen zijn eveneens leverbaar, evenals diverse performance onderdelen voor de B21/23/230 motoren (alle prijzen reeds inclusief 21% btw).


Complete Plug & Play sportuitlaatkit amazon B18/20     

klik ter vergroting Complete pasklare uitlaatkit met 'spaghetti' 4-2-1 spruitstuk, verloopstuk, bocht met langwerpige absorptiedemper en achterasbocht + einddemper van de Simons sportsystemen. Leverbaar voor de Amazon sedan en/of Combi als pasklare plug-en-play kit van spruitstuk tot einddemper voor 465,-!


Uitlaatspruitstukken B18/20 & B21/23/230     

klik ter vergroting Deze zogenaamde 'spaghetti' uitlaatspruitstukken leveren een betere flow en uitlaatpuls-tuning dan de standaard gietijzeren spruitstukken. De 4-2-1 uitvoering werkt goed van stationair tot maximaal toeren en is een copy van de Volvo R-sport spruitstukken. Het 4-in-1 type is bedoeld voor een juiste pulstuning in het gebied boven 5000 6000 tpm, en daarmee bedoeld voor race of circuit.


Simons sportuitlaten     

klik ter vergroting Simons sportuitlaten zijn voor diverse modellen leverbaar. Weergegeven is een complete set voor een Volvo Amazon. De set heeft een overall diameter van 2" en bestaat uit een dubbele voorpijp, een freeflow glaswol tussendemper en een freeflow glaswol einddemper met verchroomde eindpijp. Alle sets zijn compleet inclusief montagemateriaal en pakkingen. Leverbaar voor zeer veel modellen, ook voor o.a. de Combi en p1800.


Uitlaatflenzen     

klik ter vergroting

Voor de zelf-knutselaars die zelf een spruitstuk willen lassen ten behoeve van een turbo, blower, of andere niet-standaard toepassing zijn losse uitlaatflenzen leverbaar. speciaal Voor de B18/20 als set in staal, voorbereid met verdikking ter plaatse van aansluiting bij kop/inlaatspruitstuk.


Voor bestellingen of produktgerichte vragen, mail : info@tinustechniek.nl


Website and contents Copyright Tinustechniek 2011.