Tinustechniek; Premium Volvo Upgrades   slogan tinustechniek

  Home
  Produkten
       Ophanging
       PU bussen
       Uitlaten
       Motortoebehoren
       Motordelen
       Aandrijving
       Specials
       Diversen
       Tools
       !! Opruiming !!

  Artikelen

  Contact
  Partners
    Hot-Spark
    Advanced Performance Parts
    Tinustuning
    Tinustussengas

Specials

Een greep uit de 'specials' is onderstaand weergegeven (alle prijzen zijn reeds inclusief 21% btw).


PV 444/544/210 schijfrem ombouw adapterplaat      Prijs: op aanvraag

klik ter vergroting

Adapterplaat voor het monteren van (amazon) remklauwen en remschijven op een Katterug of Duett. Met deze set van 2 adapterplaten kan de amazon remklauw rechtstreeks aan het fusee van de katterug/duett bevestigd worden. Samen met twee remschijven van de amazon kan de katterug/duett hiermee voorzien worden van een perfect schijfremsysteem. Het systeem biedt feitelijk een plug-&-play oplossing, en wordt geleverd inclusief de bevestigingsbouten.


Verstelbare remdrukbegrenzer      Prijs: 99,95

klik ter vergroting

Voor een juiste remdrukverdeling tussen het remcircuit van de vooras versus de achteras, is een reduceerventiel noodzakelijk. Deze traploos verstelbare remdrukbegrenzer kan een drukreductie van 0 tot 60% bewerkstelliggen. Zodoende kan een optimale remdrukverdeling verkregen worden, en eventueel versteld worden naargelang de rijomstandigheden.


Roestvrijstaal geweven remslangen     Prijs: vanaf 59,- p/set

klik ter vergroting

Roestvrijstaal geweven remslangen, voor een harde rempedaaldruk, en een vrijwel onbeperkte levensduur. Deze rvs remslangen zijn buitengewoon duurzaam, en geven een betere en directere pedaaldruk. Geen sponzig rempedaal meer, en geen last meer van verstopte, verspochte, gescheurde of dichtgeslibte rubberen remslangen! Olie- en vetbestendig en vrijwel geheel bestand tegen (door-)schuren. Verkrijgbaar voor bijna alle typen en modellen.


Race/Rally remblokken      Prijs: op aanvraag

klik ter vergroting

Race/rally remblokken met een zeer grote remwerking. Geeft meer remkracht met behoud van de orginele schijven en/of trommels. Daarbij beter bestemd tegen hoge temperaturen zoals tijdens races, rallys, bergachtige terreinen of ander zwaar gebruik. Voor enkele modellen zijn tevens race/rally schijven leverbaar, deels geventileerd. Verkrijgbaar voor veel modellen.


Voorspoiler p1800 S/E/ES      Prijs: 229,-

klik ter vergroting

Nieuw geproduceerde voorspoilers voor de p1800. Geeft een hele nette afdekking van de 'kale' inkijk onder de voorbumper. Zeer nette spoiler. Zelf in kleur te spuiten.Electrische deurvergrendeling      Prijs: al vanaf 49,-

klik ter vergroting

Complete sets met deur- en achterklepservo's, afstandbediening en knipperlicht aansturing. Leverbaar als servo-only set waarbij het omdraaien van de sleutel tevens de overige deur(en) opent, of leverbaar inclusief afstandbediening met aansturing van de knipperlichten bij openen en sluiten van de sloten.


Voor bestellingen of produktgerichte vragen, mail : info@tinustechniek.nl

Website and contents Copyright Tinustechniek 2011.